Website Mistress Emma

Website Mistress Emma

Website Mistress Emma

Mistress Emma - den Haag heeft haar website gelanceerd. De website geeft informatie over deze nieuwe jonge, blonde Oost Europese meesteres uit den Haag. Meesteres Mistress Emma heeft gekozen voor een website met diverse foto en informatie over haar locatie. Ik ben meesteres!!!Jij kunt alleen een slaaf voor mij zijn en niets meer dan een slaaf. Dat betekent dat jij mij met respect behandelt. Jij bent hier om te luisteren en te gehoorzamen! Bij mij ben jij alleen om mij te dienen en om al mijn opdrachten uit te voeren!Tijdens de sessie is het niet toegestaan iets te doen zonder vooraf mij om toestemming te vragen. En je kunt alleen iets doen als ik jou die toestemming heb gegeven! Ben jij in mijn BDSM-studio dan zijn jouw lichaam, jouw geest, jouw gedachten en jouw ziel van mij. Al jouw behoeftes en wensen zijn van mij, ik bepaal of ik jouw wensen vervul of niet en in welke mate! Alleen ik beslis hoe ver wij gaan! Of je wel of niet een pauze krijgt! Jij bent mijn speelgoed en ik zal van het spel genieten zoveel als ik wil!Lees meer over:

Mistress-Emma - Dutch Website

Mistress Emma - English Website

 Mistress Emma  - Oficial blog of Mustress Emma