Browse By

SM studio DOMA suite

SM Studio DOMA suite is een van de oudste, zoniet de oudste SM studio van Nederland. Sinds 1979 komen BDSM liefhebbers naar deze luxe locatie in den Haag. Voorheen was er een echte SM club gevestigd waar veel internationale BDSM liefhebbers de clubavonden kwamen bezoeken.

Veel is er verandert sinds die bijzondere begin dagen. Werden er in het verleden ook bekende SM films opgenomen en vele BDSM parties gegeven. Nu is de luxe SM studio nog steeds in trek bij BDSM liefhebbers. Eigenaar John is een bekende is de SM wereld en heeft zijn contacten over de gehele wereld. Vaak komt er nog een Meesteres van Faam de studio bezoeken.

De laatste jaren is het accent vooral op de verhuur van de SM studio komen te liggen en zwaait John nog steeds de scepter op deze locatie. De voorliefde van John voor SM is duidelijk te zien. Met veel liefde en inzet wordt de studio tiptop in orde gehouden.

Meesteressen welke regelmatig sessie houden in SM studio Doma zijn o.a. Bizarre Domina | Mistress Emma | Mistress Mizuki.