Mistress Emma

Mistress Emma, Meesteres in den Haag, voor kinky SM sessie

Nieuwe website voor Mistress Emma

Oost Europese meesteressen zijn er in den Haag, zo vindt u in de rosse buurt van den Haag, bekende meesteressen zoals Mistress Vernice, Meesteres Marina en Meesteres Cindy. Van oudsher heeft den Haag een aantal bekende studio's zoals club Doma. Eind 2015 is Mistress Emma een jonge Oost Europese Meesteres in den Haag te bezoeken. In een mooi ingerichte SM kamer heeft ze een Andreas kruis, een bondage rek met sling en een bondage bed. Mistress Emma heeft een nieuwe website laten bouwen om zichzelf te profileren als Meesteres in den Haag.

www.mistress-emma.nl

www.mistress-emma.com

www.mistress-emma-blog.com

Mistress Emma - den Haag

Het is belangrijk dat jij op de hoogte bent van een aantal simpele maar heel belangrijke zaken voordat jij met mij een afspraak maakt:

Ik ben een professionele Meesteres! Jij kan een slaaf voor mij zijn en niets anders dan een slaaf. Dat betekent dat jij mij met respect zult behandelen. Het betekent ook dat jij bij mij bent om te luisteren en te gehoorzamen! Een slaaf dient mij en vervult alle opdrachten en taken die ik hem geef!

Ik kan jou heel veel pijn bezorgen maar net zo gemakkelijk ook heel veel plezier. De keuze is aan jou. Ik geef jouw opdrachten die jij moet uitvoeren. Ben jij succesvol? Misschien dat ik jou dan een beloning geef. Maar als jij faalt, mij teleurstelt of mij zonder respect behandelt dan weet jij dat ik jou zal moeten straffen!

Ik houd van een gevarieerd spel. Ik zoek daarmee naar jouw grenzen. En als ik de grenzen eenmaal heb gevonden dan zal ik met genoegen deze grenzen overschrijden, allemaal! Ik zal jouw spirit breken door gebruik te maken van jouw lichaam!

Als jij, nadat jij alles op mijn site/blog hebt gelezen, het aandurft met mij af te spreken dan bel jij mij. Bel mij tenminste een dag van tevoren. Alleen dan kan ik ervoor zorgen dat ik de tijd voor jou heb. Ik laat je dan tijdig weten wanneer jij mij mag komen bezoeken. Als ik de telefoon niet direct op kan nemen dan zal ik jou zo snel mogelijk terugbellen!

(W)   Mistress Emma