Meesteres Vernice – internationaal

Meesteres Vernice - Internationaal

Meesteres Vernice is al jaren een van de beste Meesteressen in Nederland. Betoverend mooi, maar vergis je niet hoe hard deze Meesteres kan zijn. Top Meesteres te bezoeken in den Haag, Amersfoort. 

(W)   Meesteres Vernice

 

 

Meesteres Vernice, professionele kinky Meesteres

Recencie Meesteres Vernice 

(bron Hookers 2016)

Wachtend in de auto, afspraak was gemaakt. De spanning was al aan het opbouwen. Vandaag weer op bezoek bij mijn Meesteres
Plotseling een berichtje op de telefoon. "kom maar naar boven....". Geen weg meer terug, nu gaat het beginnen. En dit is wat je wilt als slaaf. Maar wat is Ze vandaag van plan.

Op haar kamer staat ze. Mooi aangekleed, lekker geurtje. Wat is Ze weer mooi. Je krijgt een mooie glimlach en mag haar bij binnenkomst kussen. Nu mag het.
Na de verwelkoming moet Ze nog even wat regelen. Ik moet me even douchen en als ik klaar ben moet ik in de slavenhouding maar even wachten.
Een paar minuutjes later zit je dan op de grond. Opeens hoor je haar aankomen lopen. De deur gaat open en vanaf dat moment is het game-on.

Ze gaat op haar troon zitten. Verwelkom me maar. Lik me laarzen. En goed.
En dan luister je. Je gaat likken, met je tong. En je probeert het zo goed mogelijk te doen. Af en toe wordt je gecorrigeerd. Je bent wat vergeten of niet alles is goed gegaan. En dan ook nog de zool van de laars. En het vreemde is dat je voor je Meesteres het doet.
“genoeg”. Naar het kruis. Daar wordt je vastgemaakt. En ook geblinddoekt. Dat zijn de spannende momenten. Wat gaat ze doen? Al snel weet en voel je het. Je tepels worden onder handen genomen en je pik en ballen zijn ook al strak vastgebonden. Op dat moment kan Ze alles met je doen. Je kunt niets doen of zien, alleen ondergaan. Dit keer vooral mijn tepels. Met gewichten eraan. En als ze eraf vallen…. Oeps.
Ik word losgemaakt. Meesteres gaat op haar troon zitten. Ik moet naar haar toekomen. Dan zet ze haar hakken op mijn gevoelige tepels. En ze duwt me weg terwijl ik me terug moet duwen. Dat voel je (zelfs nog een paar dagen later).
Ik had gevraagd om een spannende wat hardere sessie. Die kreeg ik. Ik zat nog op mijn knieen. Ik kreeg een mouthgag (dat geeft al extra spanning) en Ze ging over mij heen staan. Ze pakte wat zwepen (plankje en nog een) en gaf me een flink aantal. En toen ze daarmee klaar was kwam er nog een serie, maar nu moest ik meetellen. 10-20-30. Genoeg in ieder geval. Ook daar zou ik nog een paar dagen last van hebben.
Nauwelijks bijgekomen moest ik op het bed gaan liggen en in een mum lag ik vast en geblinddoekt. Dit keer werd het iets met electro. Begin was nog goed te doen, maar het werd steeds verder opgevoerd en dus ook de electro impuls. Ondertussen kreeg ik een sounding, op een gegeven moment met twee tegelijk. En dan lig je daar. Machteloos en het voelt zo super…..
Ik kreeg een opdracht. Ik moest bewijzen dat ik het waard ben en dat ik wat kan hebben. Meesteres ruimde alles op en ik zocht wat uit. Een parachute met pinnetjes en gewichten. Ik moest naar het kruis en het bij me zelf omdoen. Dat lukte en daarna steeds meer gewichten eraan. Ook de zware. Meesteres was gelukkig tevreden.
Tot slot kreeg ik nog een prostaatmassage. Een heerlijke sessie met een fantastisch einde. Ik ben sinds kort bij Meesteres Vernice maar ben blij dat ik contact met haar heb opgenomen en uiteraard heel blij dat ik bij haar terug mag komen. Vooral de combinatie van hard/spanning/genieten spreekt me erg aan. En natuurlijk deze mooie Meesteres. Voor haar onderga je het….. Top. Slaaf M.

Recencie Meesteres Vernice (bron SMdome)

Inmiddels enkele supersessies weer gehad, het leuke is als je elkaar door en door kent dat het spel veel intenser en dieper gaat waardoor er SM gevoelens opgeroepen worden die ik vroeger niet voor mogelijk had gehouden. Zowel in opdrachten, tonen, pijn als presteren waarbij schaamte, durven, pijn kunnen hebben etc opeens een hele andere betekenis krijgen.

De prachtige heldere blauwe ogen van Mrs Vernice zijn naast haar verrukkelijke lichaam een krachtig wapen van deze rustig en sensueel overkomende Domina. Iedere x voelt het als een warme jas als ik bij haar ben, vertrouwd en heerlijk, niet wetende of er verrassingen gaan komen en of ik het voor elkaar krijg als slaaf zo te presteren dat ik bij haar een geile trek om haar mond te zien krijg, of een twinkeling in haar ogen. Want Mrs Vernice gaat sereen en koel in haar spel te werk, dus is het juist een beloning voor mij als ze laat zien of voelen dat ze zelf ook van de sessie kan genieten en vooral als ze ook die unieke momenten pakt en dan door door gaat om te kijken of ik meer durf en kan hebben en er echt voor ga, zonder na te denken , geheel in mijn rol als sub, geen schaamte meer kennende, maar haar lustslaaf, speeltje, anaalslet, toyboy, pijnslaaf…
 
Daarbij kunnen op het oog simpel ogende onderdelen van het spel opeens een zeer intense ervaring worden zoals een masturbatieshow geven voor je Meesteres terwijl ze je bekijkt, aankijkt, tussen door aanraakt en aanmoedigt, of haar plezieren door haar lichaam te teasen, pleasen en te verwennen maar met de intensiteit die zij van je eist, met kleine corrigerende aanwijzingen te geven.
 
Haar speeltjes voelen op of in je lichaam, steeds weer verrassend en ook steeds weer op een andere manier gebruikend of een ander psychologisch effect er aan toevoegend. Of het nu sounding, naalden, opblaasbare anaalspeeltjes, voorbinddildo’s, elektrospeeltjes, zweep, tepelklemmen of wat dan ook is.
 
Ze weet dat mijn lichaam en geest van haar zijn op het moment dat ik bij haar binnen stap. Ze weet dat ik wil en ga presteren, ze weet dat ik voor haar wil en ga lijden, ze weet dat ik van haar ben die uren en momenten dat ik bij haar ben, ze weet dat ik me correct en dienstbaar opstel, ze weet dat ik hygienisch goed verzorgd en schoon gedoucht en anaal schoon gespoeld bij haar binnen kom. Ze weet dat ik open sta voor nieuwe ideeen hoe spannend , eng of grensverleggend ook, ZE WEET……
 
en ik? ik dien, ik geniet, ik wil niets anders meer, ik weet dat weinig Meesteressen mij nog kunnen boeien en dat die op 1 hand zijn te tellen, vertrouwen is er, intensiteit is er, respect is er, plezier is er, de chemie die je als slaaf wenst… zij is mijn drug…. en zij weet hoe ze mij die moet toedienen, beheerst, opbouwend zodat het effect maximaal is.
 
Liever 3 uur dan 2 uur, liever 4 uur dan 3 uur… en dan de andere geile gevoelens in de week inhoudend om vervolgens in een lange sessie helemaal te kunnen onderdompelen in haar wereld en fantasie….

 

Meesteres Vernice, Meesteres Vanessa, domina blog, info, SM sessie
Meesteres Vernice, Hard SM, Soft SM, sessions, latex, kinky

Recencie Meesteres Vernice 

door Reemkinky

Het is lang geleden dat ik Meesteres Vernice heb bezocht. Vele sessies welke altijd een afwisselende en spannende achtergrond hadden, wat zou er nu weer bedacht worden door deze fantasie volle Meesteres. De laatste keer hadden we afgesproken in een hotel en dat was een prachtige omgeving en een heerlijke sessie. 

Vandaag bel ik aan in de Geleenstraat en zodra ik binnen ben, sta ik verbijsterd te kijken naar deze bijzonder mooie Meesteres. Ik was even vergeten hoe mooi ze is en wat haar sexy outfit voor uitwerking heeft. Ik stamel goedenavond en op de vraag of ik wat wil drinken antwoord ik timide "graag Meesteres" "Ga naar boven, je weet de weg... klinkt de prachtige stem van Meesteres Vernice. 

Boven loop ik de kamer binnen en kijk rond, een cross, een sling, het bed en heel veel atributen. Ik was me en ga geknield op de grond zitten als ik de hakken van Meesteres Vernice hoort aankomen. "Dat is wel heel lang geleden, Reem, daar ben ik niet blij mee" Waarom? .... Hoe ga ik deze Meesteres vertellen dat ik zo vaak aan haar denk, dat ze mijn dag en nacht beheerst? 

Langzaam komt ze naar me toe en bekijkt me aan alle kanten. "vandaag zal niet mals voor je zijn..." Staan... en Meesteres Vernice bindt mijn ballen en penis af. Met vaardige hand smeert ze mijn ballen en penis in met hot olie. Oeff, dat brandt en ik slik nog een keer nu het nog kan, want Meesteres Vernice trekt de lederen kap over mijn hoofd en trekt de koorden strak aan. 'Zo dat is beter, ik hoef je even niet te zien, slaaf...

..... Binnenkort meer over deze fantastische sessie. Meesteres Vernice heeft me altijd kunnen verrassen met haar spel, van soft tot hard. In Utrecht, In Amsterdam en in den Haag, vele jaren genot bij deze prachtige vakvrouw. Dank U zeer voor de vele mooie sessies Meesteres, ik raad u aan als een van de beste Meesteressen van Nederland, al vele jaren. 

 

slaaf Reem

 

 

 

 

 

Recencie Meesteres Vernice - Den Haag

(Bron Hookers 2015)

 

Diverse keren heb ik Vernice ( vh Vanessa ) bezocht op het ZP en in Den Haag en eigenlijk altijd overheerlijk, geile SM sessies, voor mij telkens grensverleggend. Het is al weer even geleden maar deze keer hadden we weer in de Geleen afgesproken. Echter tot mijn verbazing was ik op het afgesproken tijdstip niet de enige op locatie, mijn Mrs. had onverwacht een bi-sessie geregeld. Tot mijn spijt moest ik een kwartiertje wachten tot ik via een SMS ontboden werd. Aangekomen in de kamer zag ik in de hoek op een soort stoel een slaaf geblinddoekt en vastgebonden zitten. Ik moest mij uitkleden, opfrissen, een rubbertje omdoen, de klaargelegde halsband met riem om te doen en naar de Mrs. komen, die ondertussen de andere slaaf aan het bewerken was. Mrs. Vernice, gehuld in zwarte overknie laarzen, een kort lak rokje en een lak topje, gebood mij op mijn knieen te gaan zitten, de riem aan te bieden en haar zwarte laklaarzen te likken. Mrs. Vernice schonk mij weinig aandacht maar met korte rukjes werd ik venijnig telkens iets meer naar boven getrokken. "Blijf likken slaaf", beet ze toe. Langzaam maar zeker was ik tot het rokje gekomen, wat de Mrs. met de andere slaaf deed kon ik niet zien maar ik hoorde hem wel zwaar kreunen. Met 1 hand schoof de Mrs. haar rokje iets omhoog, haar goddelijke dijen werden deels ontbloot en ik moest haar kont likken. Vol overgave stortte ik op dit hemelse achterwerk terwijl de riem strak werd aangetrokken, zonder keus werd ik hardhandig in haar bilspleet getrokken en gebood ze mij haar anus schoon te likken. Toen de Mrs. het genoeg vond ging het rokje weer naar beneden en werd ik hardhandig naar de pik van de andere slaaf getrokken, "pijpen" beet ze me toe, "en hij mag niet klaarkomen". Ik hoorde Mrs. Vernice weglopen. Onervaren pijpte ik de slaaf, plots stond Mrs. Vernice achter mij en duwde mijn hoofd hard naar voren waardoor de slavenpik diep in mijn keel kwam. Tegelijk voelde ik een vinger mijn kont binnendringen en Mrs Vernice trok direct m'n kont omhoog. Vakkundig werd ik opgerekt terwijl ik moeite had mij staande te houden. "Ook z'n ballen likken", sneerde ze. Ik voelde een ander hand over m'n ballen en pik gaan "lekker slaaf ?", ik kreunde. "neem die ballen in je mond". Ik zoog de slavenballen naar binnen en voelde dat de "handmassage" enkel bedoeld was om een brandend goedje op m'n edelen delen aan te brengen. Ondertussen voelde ik de Mrs niet meer in me maar zag vanuit mijn ooghoeken nog wel haar laarzen en vol spanning wachtte ik af op de volgende stap want ik hoorde wel iets. Plots voelde ik druk op mijn anus en schoof Mrs Vernice onverbiddelijk een voorbinddildo naar binnen en begon ze mij te neuken. Ze boog iets over mij heen en ik voelde haar in lak gehulde borsten "en nu weer die slavenpik pijpen", met 1 hand kneep ze ondertussen in mijn tepels, m'n ballen gloeiden, mijn kont verkracht en plots begon ze mij hard af te rukken. "spuiten slaaf" en voor ik het wist kwam ik klaar. Wat is dit dacht ik? De dildo werd uit mijn kont gehaald, ik werd hardhandig omhooggetrokken, het condoom van m'n pik getrokken en de inhoud werd met een glimlach in een bekertje gedaan. "Zo, dat is voor straks "en een grote klodder speeksel volde in het bekertje. Ik moest m'n pik wassen, kreeg een nieuw condoom om, een opblaasbare dildo ik en werd aan een stellage vastgezet. De andere slaaf werd losgemaakt, de Mrs ging schuin voor mij zitten en de andere slaaf moest haar laarzen likken. Ondertussen ging 1 hand van de Mrs onder haar rokje en schoof deze naar boven, ze begon haar goddelijke kutje zelf te bewerken en de andere slaaf werd langzaam naar de hemel getrokken. Langzaam ging ook de rist van het topje naar beneden en werden de grote borsten van de MRs zichtbaar. Nu mocht de andere slaaf de Mrs likken terwijl ik machteloos, jaloers toekeek. De Mrs lachte minachtend naar mij terwijl het bloed in m'n pik klopte. Nadat de Mrs het voldoende vond liep ze naar mij toe, ik kreeg een blinddoek om, de dildo in m'n kont werd iets opgeblazen. Mrs Vernice stond tegen mij aan, haar half ontblote borsten tegen mijn borst, ze trok zacht aan m'n pik "bek los" en spuugde in m'n mond. Trillend van spanning en genot wachtte ik af, ze liep weg en even later voelde ik dat ik gepijpt werd. Met enige fantasie begreep ik dat nu de andere slaaf aan de beurt was. Weer voelde ik de warmte van de Mrs en snoof haar geur op, venijnig kneep ze in m'n tepels en werd de dildo nog maar eens een keer opgeblazen. Eenzelfde pijpsessie als eerder volgde maar ik mocht niet komen. Toen de Mrs het genoeg vond werd de andere slaaf in de sling gehangen en weer geblinddoekt. Ik kreeg tepelklemmen op met daartussen een ketting en moest de Mrs volgen. Omdat ik ook nog geblinddoekt was werd ik aan de 2 kettingen van halsband en tepelklemmen meegenomen, een pijnlijke ervaring. Ik moest achter de Mrs staan en wachten op het volgende commando. De ander slaaf werd aangepakt en na enige tijd werd mijn blinddoek afgenomen en zag ik dat de Mrs voor mij stond zonder rokje ! Ze trok mij naar haar toe en stopte m'n pik in haar kut "neuken" riep ze. Wow, dat was niet tegen dovemans oortjes gezegd. Stevig maar met respect neukte ik mijn Mrs, voorzichtig ging ik met mijn handen naar voren en pakte haar grote borsten, nog steeds half in het topje, ik werd overmand door geilheid, de Mrs trok aan de riem van de tepelklemmen en gebood mij klaar te komen. Ook nu werd de inhoud weer in het bekertje gedaan. Nu moest ik op de grond gaan liggen en wachten, de Mrs ging duidelijk de ander slaaf nog bewerken. Na enige tijd kwam de Mrs met haar kut boven m'n gezicht en ik moest haar likken "bek open" beet ze me toe en ze piste in m'n mond "slikken als ik het zeg ". M'n mond overvol van haar champagne mocht ik slikken, toen stond ze op, pakte het bekertje met m'n zaad en haar speeksel, goot de inhoud over haar laars en beet mij toe de laars schoon te likken. Met lichte tegenzin begon ik de cocktail op te likken en plots voelde ik de warme stroom van meesteressenpis over mij heen "trek je slavenpik af" riep ze. Hard trekkend, likkend en zeiknat zat ik op m'n knieën te rukken en met uiterste moeite kwam ik nog een keer maar veel kwam er niet uit. De Mrs. gebood m ij haar sappen en mijn laatste beetje zaad op te likken waarna ik mij mocht douchen. Dit was een onverwachte maar uiterst geile ervaring, Mrs. Vernice is een beeldschone, zeer ervaren Mrs die mij vaak wist te verrassen. Helaas is zij niet meer vaak in Den Haag maar ik moet toch nog weer eens met haar afspreken.