Meesteres Cindy (Bul) – den Haag

Meesteres Cindy (Bul) - den Haag

Meesteres Cindy is een van de beste, niet zoveel zichtbare Meesteres in Nederland. Prachtige, Bulgaarse Meesteres die werkt in een SM kamer in de Geleenstraat in den Haag. Meesteres Cindy is van topklasse. 

(W)      Meesteres Cindy 

 

 

Recencie Meesteres Cindy (Bul) - den Haag

Recencie 2017 - Team Reemkinky

De Geleenstraat in den Haag ligt er een beetje mistig en koud bij, het is december 2016 en na de vele goede berichten over Meesteres Cindy hebben we zelf een afspraak gemaakt met deze Meesteres. In mijn telefoon onder "Best Ever" en dat is niets overdreven. Na wat sms verkeer, geeft Meesteres Cindy aan, tijd te hebben voor een sessie.

De deur gaat open, de herinneringen aan de sessies met Meesteres Marina, Meesteres Vanessa (Vernice) en vele andere geweldige Meesteressen schieten door mijn gedachte als ik de bekende deur op de Geleenstraat binnen stap. Daar staat ze, in een prachtige rode latex outfit, wow wat een mooie Meesteres is dit. Na de vraag of ik iets wil drinken, geeft ze aan dat ik naar haar kamer kan. Ik weet de weg.

Ik zit op mijn knieen te wachten, gewassen, schoon en afwachtend. Haar blik is formidabel, hoe kun je je plek vergeten onder zo'n blik. Ze geeft me een slokje cola en ik hoor haar achter me dingen verhangen aan de kettingen. Een kort maar krachtige ruk aan mijn haar, ze loopt richting het bed en pakt de spullen die ze voor haar fantasierijke spel nodig heeft. Het valt op dat ze precies weet wat de vorige keer minder leuk en wat geweldig was. This Mistress knows everything about me. Zittend op het bed, gebied ze me dichterbij te komen, staand voor haar, pakt ze het touw en bindt mij ballen vast. Ahh, waarom voelt het bij Meesteres Cindy altijd aan alsof het net te erg is? Een snuif poppers en snel omdraaien op mijn handen en knieën. Meesteres Cindy staat achter me en laat me haar prachtige kont, gehuld in het rode latex zien. Kiss me... en ik kruip haastig naar haar toe om deze kans te grijpen. Bijna ben ik er als er een enorme ruk aan mijn ballen een einde maakt aan mijn fantasie. Het touw zit vast aan het bed en het is precies zo lang dat ik als ik mijn zak er bijna aftrek, net met het uiterste puntje van mijn tong, net niet het rode latex haal. Ze pakt mijn haar en trekt me nog iets verder, mijn tong raakt net haar latex kont, maar ik wil terug omdat de pijn niet uit te houden is....

Lachend stapt Meesteres Cindy langs me richting het bed en pakt het touw. "liggen... begrijp ik" en ik laat me verslagen op de grond zakken, wat een pijn giert er door mijn ballen. Tijd om na te denken heb ik echter niet, want de eerste zweepslagen knallen op mijn billen en bovenbenen. Ik wil wegkruipen maar kan niet verder, mijn ballen zitten nog vast. Knielend grijpt Meesteres Cindy mijn haar. Met haar knie op mijn rug heb ik weinig ruimte en gemakkelijk trekt ze mijn hoofd op, ik kijk in die ogen en weet dat ik verloren ben.

Turn around... Ik gehoorzaam, de adrenaline giert nog door mijn lichaam als ik schokkend reageer op elke streling van Meesteres Cindy. Haar ogen dringen mijn hersenen (of is het mijn ziel) binnen als ze de tepelklemmen aanbrengt en er direct aan draait. Vorige keer had ik te hard gepiept en gesmeekt om minder harde klemmen. Ik zie het in haar blik en voelt de ergste pijn ooit in mijn tepels. Een paar snuiven poppers brengen me in een roes, waardoor ik de pijn even vergeet en ook vergeet om genade te smeken. Weet ze dit? ik krijg direct een lederen bal in mijn mond en Meesteres Cindy bindt de riem zo strak dat ik mijn mondhoeken bijna voelt scheuren. De moeilijkste tijd van mijn leven treed aan. Mijn tepels gefolterd, mijn ballen vast en het touw in de handen van mijn Meesteres, Goddess. Ik weet nu nog niet wat erger was, de pijn in de ballen die regelmatig een ruk aan het touw moesten ervaren, de folterende pijn in mijn tepels, mijn mond of. Ja ik weet het weer, de blik binnen in mijn hoofd, een blik die alleen die slaven weten, die deze blik ook hebben gezien. Een blik die me duidelijk maakte dat ik hier had te doen met een Meesterlijke Meesteres, die exact weet hoe ze me moet aanpakken. Een blik die nu nog pijn doet.

Het spel volgt snel en gaat vloeiend over van de ene naar de andere pijn. De Meesteres laat me even bijkomen, mijn tepels branden, evenals mijn ballen en ik moet er verslagen uitzien aan zo op mijn knieën voor deze Meesteres. De bal in mijn mond zorgt ervoor dat ik moeilijk kan slikken en hoe meer ik er aan denk, hoe meer speeksel uit mijn mondhoeken loopt. Een heerlijke snuif en een halsband rond mijn nek. Meesteres Cindy speelt nog even door trekkend aan de halsband, haar hakken op mijn tepels gedrukt wordt ik naar haar getrokken en weggeduwd. Om gek te worden, wat een prachtige benen, zicht op een klein stukje, zwart latex slipje en het prachtige lichaam, maar die pijn ... Aahhhh, nog even en ik moet genade smeken.

Meesteres Cindy laat opeens de ketting van mijn halsband los en geeft een laatste ruk aan het touw. De tranen schieten in mijn ogen, als ik besef dat het touw nog steeds aan mijn ballen vastzit en de pijn in mijn tepels eigenlijk al ver over de grens is. Op het bed, klinkt haar volgende commando. Voorzichtig klim ik ik op het bed, alles doet pijn....Mijn knieen rusten op het bed, als ik wil gaan liggen, maar Meesteres Cindy heeft mijn haar vast en houd me in deze positie, per ongeluk zit haar laars aan het touw vast en mijn ballen worden tot het uiterste naar beneden getrokken. Ik kan niet achteruit want Meesteres Cindy staat achter me. Kansloos probeer ik te bewegen, als ze mijn tepels beroert. Ik voel haar duidelijk tegen me aan en ik word enorm geil van het gevoel. Helaas Meesteres Cindy heeft andere plannen en draait mijn tepels rond. Een masker glijdt over mijn hoofd en ik zie niets meer, had Meesteres Cindy gezien dat ik haar via de spiegel bekeek?

Liggend op het bed, worden mijn benen als eerste vastgemaakt en volgen mijn armen al snel. Meesters Cindy kruipt op het bed en gaat bovenop me zitten. Ik droomde altijd al om een latex kont van dichtbij te zien, maar vind het wel fijn als ik kan ademen, Meesteres Cindy is het blijkbaar niet met me eens en drukt haar kont hard in mijn gezicht, ademen is niet meer mogelijk. Geen zicht, geen lucht... Meesteres Cindy maakt het touw om mijn ballen los en vervangt dit door een pijnlijk, ik denk lederen hoes rondom mijn ballen en ik hoor een rits van een mapje open gaan. De volgende minuten duren uren. Afwisselend, lucht, poppers, geen lucht, sounding afgewisseld met elektro maken dat mijn zintuigen op hol slaan. 

Eindelijk is Meesteres Cindy tevreden en gun me een blik op haar prachtige benen als ze op het bed gaat staan. De blik is wat zachter, mijn ademhaling is stotend, tranen in de ogen, denk ik, Meesteres ik wil alles voor u doen... Ze stapt van het bed en ik merk dat ik alleen nog maar vast ligt aan benen en armen. Geen enkel pijnlijke klem, hoes of touw. Helaas merkt Meesteres Cindy het ook, zachtjes komt ze op het bed zitten en streelt mijn benen, binnenkant van de armen als haar gezicht naar me toe komt, kijkend in mij ogen, pijnigt Meesteres Cindy mijn tepels en ballen met haar in latex gestoken handen. 

Vloeiend slaat ze haar benen over me heen en kijk ik naar de in latex gestoken kont, haar rok is omhoog gekropen en de latex slip komt op me af en sluit mijn mond af, draaiend met haar kont bindt ze mij ballen stevig vast en zachtjes masserend en knedend komt ik bijna klaar. De combinatie van genot, de reuk van haar in latex gestoken poes maakt me gek.........Na toestemming van Meesteres Cindy kom ik klaar. 

Meesteres Cindy is bijzonder, kent me door en door en weet me elke keer te verrassen met haar spel. Nooit hetzelfde en altijd beter dan de vorige keer. In mijn telefoon onder "Best Ever" en dat blijft ze.

 

KinkyReem

 

 

 

 

Recencie Meesteres Cindy - Den Haag

recencie 2016 bron Hookers.

Laatst weer de stoute schoenen aangetrokken. Dat ik onder handen genomen wilde worden wist ik wel, maar eigenlijk had ik maar 2 opties. Of Tatjana of een keer proberen bij Cindy waar ik veel goede dingen over gelezen had. Ik had haar al vaak zien staan maar vaak een dubbel gevoel, lastig te omschrijven. Maar als ze dit keer aanwezig zou zijn, dan zou ik door haar onder handen genomen worden. Na even rond te lopen stond plots ook Cindy daar....en toch die twijfel, het begon te kriebelen, maar uiteindelijk geen weg meer terug toen ik haar aangesproken had en de deur achter mij dicht had gedaan. Het uur van de waarheid.

Van de andere recensies was geen woord gelogen toen ze voor mij uit de trap op liep. Ik voelde me bijna schuldig om naar die prachtige kont te kijken, maar tegelijkertijd waren mijn ogen vastgekluisterd terwijl haar lederen jurkje langzaam omhoog kroop. Eenmaal binnen keek ze mij inspecteren aan maar zei verder niets. Ik wist niet waar ik het moest zoeken. Had ik wel de juiste beslissing gemaakt? Toch niet weer de fout in gegaan? Dan maar rustig uitkleden en hopen dat het ijs ergens gebroken wordt, maar nee. Ijzig stil terwijl ze mij inspecteerde. Eenmaal helemaal klaar werd de stilte dan toch kort onderbroken, maar Cindy had snel door wat ze van plan was.

Ik voelde mij nog altijd beetje onwennig terwijl ik aan het Andreaskruis vastgemaakt werd. Cindy had echter een glinstering in der ogen, die was het een en ander van plan, maar wat?
Eerst rustig opwarmen, mij geil maken en eens kijken hoe ver ze kon gaan. Nadat ik opgewarmd was, moest ik haar volgen naar het bed en werd op mijn knieën gedwongen. Na wat poppers (wat ze goed doet met een beetje vaseline op je neus) werd in richting de voorbinddildo gedirigeerd om haar te pijpen. Nadat ze tevreden was moest ik op bed gaan liggen, ze wilde mijn slavenkutje onder handen nemen. Eens kijken wat ik kon hebben....dat was al een tijdje terug helaas. Maar Cindy wist het goed en rustig op te bouwen. Eerst met één vinger, toen nog één etc. maar ze wilde niet alleen oprekken, ze wilde mij ook even goed neuken. Ik kreeg nog een snuif poppers terwijl ze een andere dildo pakte en begon me rustig te neuken en steeds wat steviger en uiteindelijk de hele dildo naar binnen te werken.

Daarna werd het tijd voor mijn pik, ballen en tepels. Zowel met elektro als met klemmen wist ze deze goed onder handen te nemen. Steeds weer een stukje verder en harder. Ze wist het goed op te bouwen en de grenzen op te zoeken en te verleggen. Ze was meer dan tevreden zei ze en wilde me belonen, maar zei niet hoe. Eerst wilde ze mij blijkbaar helemaal gek maken, terwijl ze op mijn gezicht zat drukte ze de Magic Wand tegen mijn pik om een aantal keer mij naar het hoogtepunt te brengen maar op het laatste moment te stoppen. Ondertussen was ik zo geil geworden en dit gebruikte ze graag. Cindy genoot, maar ik helemaal Terwijl ze met mij aan het spelen was geilde ze mij extra op door zachtjes dingen te fluisteren en mij ertoe te brengen dat ik instemde dat ik naar het bad moest voor een goldenshower.
In bad nog een laatste goede snuif poppers, ging rustig dat slipje uit en geilde ze mij rustig op voordat haar nectar rijkelijk over mij heen vloeide en ze me gebood mijn mond open te doen. Tegelijkertijd trok ze mij naar een hoogtepunt zoals ik die nog niet eerder gehad had.

Ik had even een paar minuten nodig om bij te komen. Wat een sessie.
Achteraf gedoucht en reikte ze ook nog wat mondspoeling aan. Nog even rustig nagepraat en met een zeer voldaan gevoel naar buiten gegaan.

Ondanks dat het de eerste sessie bij haar was, voelde ze exact aan wat je wilde, wat je kan hebben en zocht de grenzen op. Ondanks de nodige eerdere SM-sessies bij andere meesteressen was dit een van mijn beste ervaringen. Cindy gaat mij zeker terugzien.

 

 

Recencie Meesteres Cindy - Den Haag

Recencie 2014 bron Hookers

Naast dat dit een hele mooie dame is, is het een van de slimste dames die ik ooit heb bezocht. Ze heeft een uitstekend geheugen van alle sessie die we hebben gehad en borduurt daar structureel op door. Elementen die niet bevielen worden nooit voor een tweede keer opgevoerd, maar de leuke dingen komen allemaal een keertje weer terug in een iets andere vorm zodat ik nooit tweemaal hetzelfde beleef. Het is voor haar duidelijk dat ons grootste sexorgaan ons brein is en dat weet ze feiloos te bespelen.

Er is volgens mij niets op het gebied van SM dat ze niet doet. De nieuwe kamer is van alle gemakken voorzien. Ook worden regelmatig andere dames mee uitgenodigd, waarbij ze zeker niet bezig is me uit te pezen.

Als ik een keertje oververmoeid op haar kamer beland, zal ze alles op alles zetten, inclusief een pauze en een nieuwe start, om mijn zaad te laten spuiten. Ieder gevoel van tijd kan dan verdwijnen.

Ik vind haar altijd gewoon aan het raam, en heb het nooit als gemis ervaren om geen telefoonnummer van haar te hebben.