Meesteres Britney

Meesteres Britney - den Haag

Een Meesteres met liefde voor SM. Meesteres Britney is een jonge, sterke en trotse Meesteres met in haar genen SM. Zij denkt de gehele dag in domineren en heeft veel plezier aan het fantaseren, straffen en op soms sadistische wijze behandelen van haar slaven. Tot haar slaven behoren toegewijde, onderdanigen die genieten voor haar soms extreem harde aanpak. Meesteres Britney brengt onvermoede wensen tot uiting.

Recencies Meesteres Britney 

bron Hookers 2016

Medestappers op de “Geleen”, vandaag weer bij mijn TOP-Meesteres Britney geweest, wat is dat toch een mooie vrouw. Nadat Meesteres Britney bij een vorig bezoek deze slaaf had bevrijd van een kuisheidskooi die deze slaaf een week lang had gedragen, vond deze slaaf het wel weer tijd voor een bezoek. Afspraak die deze slaaf gemaakt had was om 12:00 uur tot 14:00, een sessie van 2 uur. Echter eenmaal binnen vroeg deze slaaf of de Meesteres nog afspraken had staan na 14:00 uur. Dat bleek niet het geval, dus deze slaaf boekte bij binnenkomst nog een uurtje bij tot 15:00 uur. Echter de Meesteres komt altijd met de taxi naar de “Geleen” en die was verlaat. Gevolg dat de Meesteres de kamer nog niet klaar had om 12:00 uur en zelf nog niet was omgekleed maar mocht wel binnenkomen. Eenmaal binnen moest deze slaaf zich uitkleden en op bed gaan liggen waar deze slaaf aan de ketting ging en een blinddoek voor kreeg, voordat Britney zich ging transformeren tot Meesteres Britney. Vanwege de blinddoek kon ik daar helaas geen getuige van zijn. Het feitelijk “spelen” begon dus om 12:30 uur met gevolg dat het spel eindigde om 15:30 uur.

Deze slaaf heeft weer van alle “ongemakken” mogen proeven, de gebruikelijke tepelklemmen, tepelklemmen met elektro, en elektro op de geslachtsdelen. De geslachtsdelen werden ingepakt in kaarsvet. Verder een anaalbehandeling waarbij het anale gaatje wat werd opgerekt met een opblaasbare dildo en een vacuümpomp op de “jonge heer” wat voor deze slaaf beide de eerste keer was. Ook tot drie maal toe mogen proeven van de champagne van de Meesteres, (waar haalt Zij al dat vocht toch vandaan) en heeft deze slaaf de Meesteres mogen / moeten rimmen. Verder is deze slaaf door de Meesteres van achteren genomen. Tussen de bedrijven door ook genoten van de wat tedere kant van de Meesteres, de boog kan niet drie uur gespannen staan. En wat de tedere aanrakingen betreft, dat mag er ook wel wezen, wind erotisch lekker op. Tot slot een orgasme en nog heerlijk met elkaar na zitten praten. Niet alle details heeft de slaaf hier op schrift gezet. Er is ook nog zoiets dat blijft tussen de Meesteres en de slaaf. Al met al was het voor deze slaaf een middag om nog lang op terug te zien. Meesteres Britney, onze volgende afspraak staat al vast, het was geweldig weer, dus tot vlug weerziens.

 

 

Recencie Meesteres Britney - John

bron hookers 2016

Afgelopen donderdag kreeg ik een berichtje van meesteres Britney waarin mij werd opgedragen om langs te komen wat ze wilde wat uitproberen. Ik werd zoals gebruikelijk hartelijk ontvangen en het uitkleden moest ik op het bed gaan liggen. Als eerste werd ik geblinddoekt zodat ik alleen maar kon horen wat mijn meesteres voor plannen had. Ook werd ik op het bed vastgebonden zodat ik alleen maar hulpeloos kon afwachten wat er zou gaan gebeuren. Ik kreeg de opdracht mijn mond wijd open te doen en ik verwachte haar overheerlijke champagne te mogen proeven maar ik voelde dat er heel langzaam een dildo in mijn mond werd geschoven die ik flink nat moest maken. Als ik dat niet deed zouden de gevolgen voor mij zelf zijn. Tijdens het pijpen van de dildo werd mijn kontgaatje door haar onder handen genomen. Nadat mijn meesteres er genoeg van had werd ik los gemaakt en moest op mijn knieen gaan zitten en langzaam schoof zij de dildo in mijn kont. Het tempo werd hoe langer hoe meer opgevoerd en ik kreeg de opdracht met mijn lul te spelen maar ik mocht niet klaar komen. Op een gegeven moment moest ik me omdraaien en ging moest ik de meesteres rimmen tijdens het rimmen werd mijn lul stevig door haar onder handen genomen en hoe zeer ik mijn best ook deed was er daar geen kruit tegen gewassen en kwam ik over heerlijk klaar. Daarna ging de blinddoek af en kon ik met verbazing zien hoe lang en dik de dildo was die de meesteres had gebruikt.
Meesters ik heb ouderwets van het spel genoten en ik k ijk uit naar onze volgende ontmoeting.