Geweldige SM sessie

‘De afspraak in De Haag gaat vanavond niet door” gaf m’n secretaresse aan. Sorry maar ik kan er niets aan doen.

Boos hing ik op en overwoog om terug te rijden naar m’n hotel in Antwerpen. Omdat er files stonden besloot ik om eerst wat te eten bij mijn favoriete restaurant achter de Bijenkorf. Ik hoorde een ping en dacht “secretaresse” en negeerde het. Eenmaal aan tafel bestelde ik de heerlijke sushi. Omdat ik de files wilde bekijken keek ik op mijn telefoon. “Britney:”heb je zin slaaf?”

Beng ik merkte dat ik rood werd en keek om me heen, gelukkig zag niemand mij. Ik opende het bericht en las: Heb je zin slaaf? pff ja natuurlijk heb ik dat, maar ik had een afspraak en…. Nee ik had geen afspraak meer. Snel reageerde ik naar Meesteres Britney. Ja heel veel Meesteres”

“Direct komen, nu ik heb behoefte om je flink aan te pakken” Snel rekende ik af en liep naar de Geleen, waar ik me netjes melde aan het raam bij Meesteres Britney. Wat zag ze er weer prachtig uit, geheel in zwart met haar kenmerkende lange laarzen. Ze liet me binnen met een kort “naar boven, je weet de weg”.

Eenmaal op de kamer, kleedde ik me snel uit, wassen en klaar zitten voor Meesteres Britney. Terwijl Meesteres Britney enige attributen klaar legde, keek ik snel nog een paar keer naar haar. Pff wat is ze toch mooi…. Lange tijd om na te denken, was er niet. “staan en omdraaien” ik keek naar de kooi, welke ik de hoek stond en voelde Meesteres Britney achter me. Met enkele snelle bewegingen had ik een mondknevel in en trok ze een lederen kap over mijn hoofd, die ze strak aantrok.

“Op het bed om handen en voeten met je gezicht naar de muur” Ik ga je hard aanpakken slaaf.
Vanaf dat moment heeft Meesteres Britney de grenzen van mijn kunnen 1,5 uur gevonden en er is ze er flink overheen gegaan. Met behulp van vitaminen weet Meesteres Britney gemakkelijk om te gaan en de grenzen te verleggen. Vastgehaakt, voorzien van gemene CBT martelplankje en vele soorten klemmen, heb ik hard moeten kermen, kreunen en soms gillen om de grillen van Meesteres Britney te vervullen.

Dank secretaresse voor het skippen van de afspraak, want deze afspraak was de mooiste tot nu.

Dank u Meesteres.

reem.