Browse By

Kinkygirl Stella

Kinkygirl Stella, een 27 jarige Bulgaarse die al jaren werkzaam is in de Geleenstraat. Een begrip voor velen onder de BDSM liefhebbers. In haar luxe sfeervolle en luxieuze SM kamer ontvangt zij al jaren haar liefhebbende klanten. Tijdens de lockdown is de Geleenstraat gesloten en is het niet mogelijk om een afspraak te maken met deze prachtige, Bulgaarse met met lange blonde haren, D-cup borsten, blauwe ogen, goddelijk lichaam en knap gezicht. Gewoon bloedmooi en toch benaderbaar en sympathiek. 

Na de lockdown is Kinkygirl Stella weer in den Haag, Geleenstraat te bezoeken.

Mogelijkheden:

Op de Sfeervolle kamer van Kinkygirl Stella zijn o.a aanwezig een jacuzzi, Andreas-bondagekruis, groot bed met bondage-mogelijkheden en spiegels, opsluit kast, bondage draaiwandrad, vele SM toys en fetish kleding. Op haar kamer kan vooraf en achteraf de sessie gedoucht worden.

Recensies Kinkygirl Stella:

Lees de recensies van deze Meesteres op Meesteressen-forum.